fbpx

Enter your keyword

Wil jij ook #Insta Perfect?

Wil jij ook #Insta Perfect?

Vandaag heb ik de achterwand van mijn fotohoek een ander behang gegeven.
Ik heb 2 grote platen die ik voor en achter een behang heb gegeven zodat ik die zo nu en dan kan omdraaien.
Zo heb ik in een handomdraai een andere sfeer. Wel zo handig als ik een product wil fotograferen waarbij ik een bepaalde sfeer in gedachte heb.
interieur met gecombineerde stijlen zoals design landelijk en vintage, samen met opgestapelde koffers
Misschien herken je het wel, als je op Instagram een beetje zit te kijken en de ene mooie foto na de andere zie. Ik heb ook vaak dat ik op andere webshops kijk en ik gewoon onder de indruk ben hoe andere mensen hun foto’s maken! Ik ga mijzelf vergelijken met andere mensen.

Eigenlijk denk ik ” oh kijk, iedereen doet het zo.. Dan moet dat wel de juiste manier zijn”

Wat ik dus mooi vind bij andere webshops, maar ook op Instagram of FB is als iets helder, strak, wit en fris is.
Dat is wat ik ook moet gaan toepassen. Dus ik heb in mijn nieuwe kantoor de muren gewit en mijn achterwand een grijs behang gegeven. lekker neutraal… Voor het andere paneel had ik een licht pastelkleurig patroon gekozen. Deze kan je ook vaker terugzien in mijn webshop foto’s. Nou de basis is er!
Ik ben ook best blij met de resultaten. Mijn producten komen er goed op uit en de sfeer is wat ik wilde bereiken!

Maar gister dus toen ik ervoor koos een nieuw behang op een van de panelen te doen, kwam ik er echt achter dat dat wit, fris en strak helemaal niet bij mij past.
Het gevoel wat ik kreeg bij die donker rode kleur was totaal anders dan wat ik kreeg bij grijs! zwarte skai stoel met kast en bordeaux rode muurNatuurlijk is het ook een veel warmere kleur, maar rood is ook een kleur wat bij mijn persoonlijkheid past.

Wat ik hier mee wil zeggen is dat we tegenwoordig veel te veel kijken wat ANDERE mensen doen. Ons vergelijken en andere kopiëren. En ik doe dit absoluut ook.. Maar probeer er wel steeds meer op te letten. Want uiteindelijk word je veel gelukkiger als je gewoon doet wat JIJ mooi vindt.

De foto hiernaast is misschien wel minder ”Instagram perfect” zoals ze dat tegenwoordig zeggen. Maar wel Karline!
en daar gaat het uiteindelijk om!

Laten we alsjeblieft wat meer onszelf zijn! Véél leuker dan dat iedereen hetzelfde is! En natuurlijk heb trends, en wat je nu mooi vindt hoef je over een jaar niet meer mooi te vinden.. Maar als we allemaal eens zouden aantrekken wat écht  bij ons past of je huis inricht zoals jij bent dan zal je je een stuk fijner voelen! En als je commentaar krijgt dan weet je dat je iets goeds doet 😉

X Karline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *