fbpx

Enter your keyword

Nieuwe Locatie i.s.m Sonus Studios

Nieuwe Locatie i.s.m Sonus Studios

Na de winter van ’17/’18 hadden Franck en ik iets met elkaar afgesproken.. Dit nóóit meer! Als je mijn vorige blog hebt gelezen dan weet je waar ik het over heb.
Het was dus noodzakelijk om een nieuwe woning te gaat zoeken voordat het ook maar een beetje koud werd. Werd het terug naar Amsterdam? randstad? Utrecht? Het spreekt ons allemaal erg aan.. alleen ga maar iets vinden!
Wernhout of omliggende omgeving hadden we al snel uitgesloten. We woonden er 1,5 jaar en we waren er gewoon een beetje ”klaar”.
Het is toch lastig om nieuwe mensen te leren kennen in een dorp zoals Wernhout of omliggende dorpen. Het contact wat wij met andere mensen hadden was op de sportschool en ik ging naar mijn schilderlessen maar dan hield het ook echt wel op. Nee, wij waren toe aan meer prikkels.
Wernhout heeft ons ook heel veel goeds gegeven –  Rust –  Weer even met beide benen op de wereld en niet met 1000 dingen bezig zijn.
Maar natuurlijk ook het begin van The Rose & Barrel. Denk maar niet dat mij dit was gelukt toen we nog woonde op de Kalverstraat in Amsterdam.


een paar en twee ezels in de wei

Maar goed, na veel huizen en appartementen gezien te hebben, kwamen we ons huidige huis tegen op Funda. Een voormalig studentenhuis in het Centrum van Breda. Lekker oud, vies en een spookhuis is er niets bij… Nou daar maak je mij dus enorm blij mee en ik kon dus niet wachten met alles schooooon te maken! 🙂

Het enige punt was wel. Er is nu geen ruimte meer om een opname studio en webshop aan huis te hebben. Dus opzoek naar een bedrijfsruimte!

En die hebben we gevonden. Een grote open ruimte voor de studio en een kantoor met opslag voor mij!
Iets buiten het centrum van Breda! Perfect!

Na dik 3,5 maand verbouwing zijn we klaar! Sonus Studio’s is een feit.
Bloed, zweet en tranen… Elke dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat waren we aan het klussen en precies in de week dat we begonnen brak Franck zijn pols!
Top timing maar dat maakte dit avontuur natuurlijk nog iets memorabeler voor ons. We zijn kilo’s verloren – geen verkeerde bijkomstigheid – en we zijn achter eigenschappen gekomen waarvan we niet wisten dat we die hadden.

Ik blijk dus een expert te zijn in laminaat vloeren leggen – alleen – en drumpodia schuw ik ook niet meer! 😉

Maar het resultaat mag er zijn.. Ik heb mijzelf altijd al eens een fancy werktitel willen geven. Dus aanschouw hier: Karline –
Creative/Art Director bij Sonus Studios Breda
Heerlijk!

Ik heb nu weer volledig de tijd om mij te richten op de webshop. Dus aankomende tijd zullen er weer veel nieuwe items komen, blogs , vlogs en ga zo maar door!

X Karline

Comments (2)

  1. Super leuk om te lezen! Succes!

    Snelle Freddy
    dec 27, 2018 Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *